Jan 9, 2017

2017 Χορηγία του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου

2017 Χορηγία του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου

Για 4η συνεχή χρονιά η Hadjihannas& Partners Accountants Ltd στηρίζει τον Σύνδεσμο του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου αναλαμβάνοντας τη χορηγία του επιτραπέζιου ημερολογίου μας για το 2017. Φέτος αλλάζουμε λίγο τα χρώματα, πηγαίνοντας με το ροζ χρώμα της FinExpertiza Cyprus!

Το Ημερολόγιο για το 2014 έφερε το θέμα «Ευρωπαϊκό Έτος για την συμφιλίωση της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής», ακολούθησε το 2015 το «Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη Αφιερωμένο στην Εξάλειψη της Φτώχειας». Το 2016ο  “Υπάρχει πραγματική ανάγκη, εδώ και τώρα” ήταν αφιερωμένο στα παιδιά και είχε μεγάλο αντίκτυπο στους φίλους και συνεργάτες μας. Μπορούμε μόνο να ευχηθούμε στο  Ημερολόγιο μας το 2017  “Πράξεις, όχι λόγια” για να αποδώσουν οι προσπάθειές μας και να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να εμπλακούν περισσότερο στη κοινωνία βοηθώντας όπου και όποτε χρειάζεται βοήθεια.

Το 2017 Ημερολόγιο μας προβαίνει σε σχετική δήλωση για κάθε φορά που η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού έθεσε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων πάνω από τις δικές τους και βοήθησε στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, καταπολέμησε ασθένειες, σταμάτησε τη φτώχεια, προσέφερε εκπαίδευση και έδωσε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. “Acta Non Verba”. Πράξεις, όχι λόγια, είπαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι. Ένα μότο και ένας κώδικας για να ζει κανείς, για όλους εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν να φέρουν μια αλλαγή, διατηρώντας το σκοπό τους παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια ή την αποθάρρυνση.

© all rights reserved 2024